uFeel.me
Сезони - Зима
Автор: Cveteto,  24 януари 2009 г. в 17:57 ч.
прочити: 357

Няма по-красиво нещо

от зимното вълшебство.

За големите отдавна

зимата не е забавна.

 

Закъсняват за работа,

докато изчистят колата.

И какво задръстване има!

Ах, тази лоша зима!

 

Но пък децата са доволни.

Ще има бой със снежни топки

и шейната ще покарат,

и замък ще си направят.

 

А мен ме успокоява

природата побеляла,

като листа хартия,

по който пиша и трия.

 

Цветанка Тупанска

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me