uFeel.me
Сезонът на изпитите
Автор: Naransina,  19 февруари 2011 г. в 23:53 ч.
прочити: 384

Обещах ти
Ще боли
Болката е кръстопът
Знам
Отвътре в теб кърви
Спринт духовен
Или смърт

Не споменах ли върха
Как без милост
Ще те блъсна
Да пропадаш в пропастта
Да се чувстваш
В адов пръстен

И не казах ли да търсиш
Сякаш търсиш диамант
Ако схващаш
Ще навържеш
Всяка твоя стъпка знам

Знание за посветените
Търсещият
Без покой
Бори се за одобрение
Вкопчен
Искащ
Не аз
Той

Ето дръпвам те нагоре
Размисли
Вади си извод
Жалкият ти първи полет
Смешният ти плътски избор

Някой гълта земна пръст
Друг лети крилат в небе
Тъй и тъй
Пак тежък кръст
Само звездното дете

Ще се сети да разп(л)ита
Ще откаже земни дни
Избор с жертва се преплитат
Обещах ти
Ще боли

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me