uFeel.me
Сезон за мъртви птици...
Автор: pin4e,  29 август 2009 г. в 03:41 ч.
прочити: 366
В клоните на жълтата череша
гарваните черни се завръщат.
Случаят наистина е спешен.
Лятото е случено и свършено.

От любов изглеждам безразлична.
Ставам по очаквана от гара.
Релсите са двойно нелогични.
Звънват тънко бавно и китарено.

Есента е чувството, че губим.
Остри като вятър зъзнат жиците.
Празен си от толкова невлюбване.
Мъртъв е сезонът. Чужди - птиците.

2005

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me