uFeel.me
Сетих се за теб
Автор: NNY,  7 юни 2011 г. в 16:11 ч.
прочити: 215
Усетих парфюма ти
в загадъчен облак
сякаш беше ти, цялата
и се сетих за теб

Видях пълната луна, руса
и се сетих за косата ти
златна, права, тиха
и се сетих за теб

Видях небето, тъкмо валяло
там бяха очите ти, дълбоки
зелени, пълни с мисли и вселени
и се сетих за теб

Видях поле от рози, омайни
бяха като устните ти
усмихнати, красиви, съзидаващи
и се сетих за теб

Чух песните на музиканти, странни
Там беше гласът ти, като мед
Заслушах се и спрях за миг
и се сетих за теб

Легнах си, започнах да сънувам
Ти беше там, усмихна ми се
Разтворя обятия и ми каза
\"Точно си мислех за теб\"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me