uFeel.me
Селце от юга
Автор: desuna,  5 ноември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 585

Има нейде скътано в юга

китно,мъничко селце.

Там тревата по е друга,

не зелена,а на цветове.

Там растат лилави теменужки

и се къпят в пролетна роса.

На синчеца пъстри дружки

под лазурни небеса!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me