uFeel.me
Сега
Автор: zigitop,  26 май 2009 г. в 18:57 ч.
прочити: 188
Сега

мъчно ми е
тъжно
грустно
превил съм гръб
омаломощен
събуждам се
а искам да заспивам
напивам се
а трезвен искам
да остана
ще ми се
да поизправя гръб
отнякъде и сила да намеря
да продължа напред
следите да открия
на този който спъна ме
в калта
да го настигна
да го спра да поговорим
а после
може и да продължа

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me