uFeel.me
Сега вече голяма съм
Автор: Asmodia,  29 септември 2010 г. в 10:35 ч.
прочити: 291
Отпивах лъкатушещи ликьорени пътища.
Преглъщах меките химерни мъгли.
Давих се от сухите думи на буци.
Изричах дихания с празни гърди.

Съдих бездомната, в мене закътана.
Скитах из есени от гнил листопад.
Драсках чертите ти по небета престорени.
Прераждах се в личности, съшити със хлад.

Сега вече голяма съм.
Събирам се цяла в единствена длан.
Надраснах се в пъти смирено-склоняваща.
Младостта култивирах в изтлял плам...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me