uFeel.me
Сега ще търся
Автор: ulita,  18 ноември 2004 г. в 00:00 ч.
прочити: 611

Сега ще търся да те видя
навсякъде,където ти не си.
Сега ще търся да те видя
в небето, в ярките звезди.
И само ще успея да те виждам
във спомени изпълнени с мечти и с любовта си да изграждам
образът във пустите ми дни.
Ти спомняш ли си,как вървяхме заедно,
прегърнати във летните ни часове,
и нямаше за нас разлъка,
дали си спомняш ти?
И сякаш всичкото това бледнее,
(но не и в мен),
виновната съм аз,за туй,че не можах да съумея,
,за туй,че не можах да прегреша.
Надявам се,че вътре в себе си ще пазиш,
частицата от моето сърце
и няма да захвърлиш любовта ми,
във времето,което ще ни повлече!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me