uFeel.me
Седем... (2)
Автор: nella_gold,  1 декември 2011 г. в 07:13 ч.
прочити: 256

Седем пъти на Господ се врекох,

седем дяволи в тебе обичах,

седем кръстни дървета понесох...

Седем рани ми стори, дълбоки,

седем пъти ти казах: Прости...

Седем пътя до тебе преминах,

седем истини в мене болят...

Още седем животи да имам,

седем пъти докрай ще обичам!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me