uFeel.me
Себе си
Автор: kassi_l,  15 декември 2011 г. в 22:22 ч.
прочити: 335
Едва се спрях! Погледнах....
Изпитах страх, но след това отминах!
Кога прозрях? - изгубила съм всичко,
но себе си сега не ще пропусна!
Едва успях... Да тръгна пак,
да следвам и да водя!
Да бъда себе си избрах,
а не каквато те ме правят!
Без глас крещях!
Но ето, пак съм тук в началото сама!
До тук успях!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me