uFeel.me
Себе си търся
Автор: de_bra,  31 юли 2008 г. в 20:46 ч.
прочити: 613
Себе си търся от месеци вече -
дали се изгубих или просто се скрих?...
Остана бездомно едничко сираче -
моят тъжен и стихнал в очакване стих.

И търся се - търся, но все не откривам
във пределно познатата моя душа,
онзи път, по който се стига
в най-дълбоките мои недра.

Аз не спирам така да се лутам,
да се викам и търся сама,
но сред хорската врява и бутане
не намирам от мен и следа.

И безцелно се скитам в безкрая
на пътеките мои без път,
а бездомно очаква ме, зная,
мойто малко сираче - стихът...

 

31.07.08
Д.Б.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me