uFeel.me
Сбогуване с пролетта
Автор: Lilims,  3 май 2012 г. в 12:16 ч.
прочити: 283
Пристъпва тихо пролетната вечер...

Розови сенки
                 се прегръщат във мрака
.
Небето е пълно със краски,
                 огнено дишащ ни обгръща залез
а...

Нашепват тихо цъфналите клони
.
И целият свят е като песен край ме
н.

Превръща се във лято
 пролетта навън...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me