uFeel.me
Сбогом! На Тодор Колев с любов!
Автор: tinarosivoice,  15 февруари 2013 г. в 19:37 ч.
прочити: 178
Клоунът
или човекът...
Сатирик
или комик...
актьор велик...
отлетя
просто за миг...
Талант
 голям
остава вечно
с ролите си жив!
И всичко е просто
любов и човечност
от вечност!
Амин!  
             

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me