uFeel.me
Сбъдната мечта
Автор: sel_an,  8 февруари 2010 г. в 17:35 ч.
прочити: 513
Небето се опита да заплаче,
но слънцето усмихнато го спря
учудиха се всички минувачи:
Как няма дъжд, а грее вън дъга?

Като заря разцъфват седем цвята
струи навън неземна светлина
и птици развълнувано запяха
вълшебник странен маха със ръка.

И всичко днес е приказно красиво
навред ухаят пролетни цветя
усмихват се и хората щастливо -
ще има всеки сбъдната мечта!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me