uFeel.me
Съжалявам
Автор: mena,  30 януари 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 620
Танцувам. Срещам те.
Снимаш ме. Снимам те.
Питам. Отговаряш.
Питаш. Отговарям.
Танцувам. Смея се.
Целувам те. Тръгвам.
Съжаляваш.

Чакаш. Идвам.
Забавлявам се. Забавляваш се.
Вечерям. Вечеряш.
Качвам се. Качваш се.
Целувам те. Целуваш ме.
Чувствам те. Чувстваш ме.
Спя. Спиш.
Събуждаш се. Събуждам се.
Усмихвам се. Плачеш.
Целувам те. Тръгвам.
Съжаляваш.

Пристигаш. Чакаш ме.
Усмихваш се. Усмихвам се.
Гледам те. Гледаш ме.
Искам те. Искаш ме.
Казваш ми. Мълча.
Изпращам те. Не искаш.
Целуваш ме. Целувам те.
Тръгвам си. Тръгваш си.
Съжаляваш.

Съжалявам...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me