uFeel.me
Съжалявам
Автор: galq94,  13 ноември 2011 г. в 12:14 ч.
прочити: 273
Времето минава и минава...
а болката в мен си остава.
Никога няма да си простя
за думите които съм ти казала
за всичко с което съм те наранявала.
Само ако знаех как си се чувствал тогава
само ако знаех че те боли...
моля те, където и да си ми прости.
Сега се мразя, сега се ненавиждам
сега съм нищо, а ти ми беше всичко.
Бих искала да ти кажа колко ми липсваш
откакто те няма. Всичко свърши,
каквото и да кажа ще е излишно
съжалявам това е всичко.
Сега стоя отдалече гледам гроба ти
плача неудържимо, мразя се непоносимо.
Викам те но уви... Всичко в мене тъжи.
Съжалявам че се случи така,
съжалявам и си тръгвам от тук
с наведена глава.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me