uFeel.me
Съвет
Автор: flare,  1 януари 2009 г. в 16:45 ч.
прочити: 366
Не поглеждай назад, към спомените се не връщай,
знай, че няма съдба, сам си господар на сърцето си,
не съжaлявай за отминали дела и забравени слова,
напред сред свят объркан върви и бъди това което си.

Не допускай неподходящи в душата си,
защото само ще я разрушат,
живей така както на теб ти се иска,
а не както някой друг повелява.

Бъди свободен като вятъра,
бъди красив в болката си,
както птицата го прави преди да умре,
но крий спомена от последния полет на своята душа.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me