uFeel.me
Съвет (непоискан)
Автор: Snowflower,  21 януари 2011 г. в 12:06 ч.
прочити: 571
      

Мълчанието ми... за теб мъгла е -
не би могъл единствено с очи
през него да откриеш път към мене...
Не се опитвай! Себе си пази...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me