uFeel.me
Същността на...
Автор: Snowflower,  4 ноември 2009 г. в 18:25 ч.
прочити: 317

          
Живот във Ада и във Рая -
Един и същ, изгряващ, нов;
Надежда, търсена до края;
Апел и за война, и за любов.
Тя става бряг, и дом, дете,
А всъщност тя е от мечти море...

2008 г.
       
       

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me