uFeel.me
Съществуване
Автор: vyara,  28 април 2013 г. в 08:24 ч.
прочити: 219

Понякога си мисля, че без тебе
не бих била това, което съм.
А обичта душата ми обсебила
е щяла да е само хубав сън.

Поглеждам те с надежда да открия
в невинността ти детска таен смисъл.
Защо и как сърцето малко бие?
Коя вълшебница те е орисала? 

Дали заслужих този миг вълшебен
в прегръдките си аз да те целувам?
И да си мисля плахо че, без тебе
аз просто нямаше да съществувам.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me