uFeel.me
Със себе си
Автор: MariaY,  4 юли 2013 г. в 13:36 ч.
прочити: 277
Днес се спирам за малко във себе си.
Че от бързане пак се изгубих.
Пак забравих, че жива душата си
в битие от задачи забулих.

Днес оставам със себе си - с всичкото,
от което съм имала нужда.
И с насмешка поглеждам безличното -
с него сто пъти чуствах се чужда.

Днес се спирам за малко във себе си.
Да си дам свобода и утеха.
После пак продължавам по пътя си
със скроена от мен нова дреха.

Че душата ми в чувства разголена 
си върви посред зима и лято.
Споделена. И не. Пази спомена,
в който мигове с вечност са сляти.

Днес отново аз тръгвам със себе си -
накъдето ми види сърцето.
Те, очите проглеждат с обичане.
А дълбоко във тях - е небето. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me