uFeel.me
Със нея
Автор: joysis,  18 октомври 2011 г. в 17:58 ч.
прочити: 178
Със нея бродя в слънчеви полета.
Усмивка осветява моето лице
във спомените – жици със врабчета,
които идват в люти, зимни студове.

Със нея времето облечено е в смисъл.
И никога навярно не достига.
Пътуваме в споделяне улисани
на своите житейски, земни книги.

Оставя огънче, когато тръгва
след срещите ни в меки, топли гами...
И с него в тишината позапълвам
запазеното кътче за сестра ми.

Радостина Драгоева

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me