uFeel.me
Сърцето ми е пътник без билет
Автор: Andromaha,  21 април 2010 г. в 13:30 ч.
прочити: 672
Сърцето ми е пътник без билет
и винаги на риск пътува,
тупти със пулс назаем взет
и всяка капка кръв ревнува

Отчаяно до безразличие.
издига крепостни стени,
там всеки камък е безличие
и всеки бойник рана от стрели

По дяволите всякакво приличие!
Ти никога не ще проникнеш там.
Вратата е измама -
отворена широко, уж голяма,
но истината всъщност е ...
такава НЯМА!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me