uFeel.me
Сърцето е самотен ловец
Автор: gery_74,  22 август 2009 г. в 14:57 ч.
прочити: 620

Сърцето е самотен ловец,

от обич то тръпне, но не и забрава.

Ако любовта се окаже точен стрелец,

завинаги отдадено към нея остава.

 

Сърцето е самотен ловец,

понякога мълчаливо остава.

Понякога е нужно малко живец,

за да не почне ритъма то да забавя.

 

Сърцето е самотен ловец,

ту в копнеж, ту в бяс то препуска.

Влюбено в един нежен Телец,

в надпревара с живота то се впуска.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me