uFeel.me
Сърце
Автор: tonia_borisova,  10 юли 2011 г. в 02:02 ч.
прочити: 217

Възпято от поети

и носено на щик,

обречено да свети,

да пее и гори;

разкъсвано от обич,

омрази и печал,

предателства и подлост,

и вярност – гълъб бял!

Безмилостно жестоко,

Вселена от Любов,

и възел от посоки,

от страсти, страх и зов;

привикнало да чака,

нетърпеливо все,

оставя  диря в Мрака -

Светлина-Сърце!

 

Из „Тайнства”

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me