uFeel.me
Сърце за Компас
Автор: Partilan,  23 март 2011 г. в 01:01 ч.
прочити: 359
Осъзна ли доколко си струва
всяка глътка Любов, Свобода
и  горчивата чаша - \"До дъно!\"
инак нова очаква ни, да?

Инак все ще остава мътилка,
щом налеем си в нея вода,
и тъй - чак докато не простим си
всеки миг преживяна тъга...

Всяка несподелена въздишка,
всеки миг на съмнение в нас,
че Сме Ние - Онези, Които
си избрахме Сърце за Компас!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me