uFeel.me
Сърце прости!
Автор: merian,  24 октомври 2009 г. в 11:43 ч.
прочити: 518

Вървя до тебе, но съм вече друга,
не съм онази, сляпата жена.
Да! Все още те обичам до полуда,
но потънала съм в пропастта.

Вървя до теб, но ти не забеляза
в очите ми поредната сълза.
Kолко трудно ми е да прегазя
чувството, че с тебе съм сама!

Вървя до теб потънала в мълчание,
кънти в главата ми единствено \"защо\"
Защо превърнах любовта в страдание,
защо загубих си достойнството... Защо?!

Трудна е борбата на ума срещу сърцето!
Трудно е да тръгнеш, макар и да боли!
Вървя до теб, но ти не си момчето,
в което влюбих се преди. Сърце прости!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me