uFeel.me
Сърце на майка
Автор: milgeo,  25 ноември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 585
Кажи ми от какво си сътворено,
така различно да си всеки път?
Огромно като цялата вселена,
любов като раздаваш на света.
А мъничко, когато надълбоко в тебе
страхът и болката се настанят -
трепериш, преживяваш пътя земен,
победите и грешките на твоите деца.
И чувам как...
Потрепваш нервно във гърдите,
за себе си напомняш като за огнище.
Не спирай моля те, тупти за мене,
че майчино сърце не се заменя с нищо.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me