uFeel.me
Сърни на водопой
Автор: sofia_air,  3 юли 2011 г. в 04:42 ч.
прочити: 255
Те бяха три. Огледаха се плахо.
Отпиха глътка. Вдигнаха главици.
И трите бяха истинско изящество -
три статуетки в разлива на дните...

Заситили плашливо свойта жад,
летяха със отскоци към зефира...
Раздипляха онази свобода,
която кара пулсът да замира.

Три грациозно-плаващи телца -
момент, за който цял живот си струва!
За кратък миг, с възторг видях това,
което няма в никой, никой Лувър...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me