uFeel.me
Сърбеж по джапанките /сенрю /
Автор: mihri61,  2 април 2011 г. в 12:06 ч.
прочити: 234
R - дъжд
под камбанен чадър
птица репетира

*   *   *
Розово цунами
отмива  R - грим
от земните бръчки

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me