uFeel.me
Сънувай за двама
Автор: mese4inko,  30 юни 2012 г. в 07:52 ч.
прочити: 244
Не вярвай ти на мечтите дошли във съня ти
преди да пропеят първи петли.
След тях сънувам аз мойте най-красиви мечти,
и всички те са за двама, или почти,
без егоизъм, и капка измама, а ти!?
Знай, щом  роди се денят от зората, по светло
си вече неподвластен  на слугата \"рогата\",
тогава гони всичко измамно далеч от главата.
И ако още денят ти е \"черен\", ,
от мен ти поискай - приятелят верен,
от светлината без никакъв свян.
Събрал съм и пазя зведен прашец
за всеки твой блян, поискай и аз ще ти дам.
И не, Тъмата, а Светлината ще държи ни
дълбока и права \"браздата\" избрана,
а хомота е лек когато сме двама.
Без оран и грижи плод не се получава,
друга истина няма!
Не бленувай и не сънувай богато охолство и слава,
един ден златото, парите ще са като \"плява\",
а тя за скотска храна единствено става!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me