uFeel.me
Сънуваш ли?
Автор: Anita765,  3 февруари 2013 г. в 15:48 ч.
прочити: 490
                 на едно дете...



Сънуваш ли?
Земята е притихнала
и нищо, че навън е есен.
Една звезда усмихната
навярно скрила е в сърцето си
звука от песен.

Сънуваш ли?
Небето ти е покрив.
Светът е друг - красив е,
разказан като приказка.
Вали. Навън е мокро.
В бетона мак поникнал е.

Сънуваш ли?
Дъгата се завърта
и всичко слива се във бяло.
Надничам във съня ти мълком,
там чисто и спокойно е.
Сънувай дълго...

После трябва да се оцелява... 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me