uFeel.me
Сън
Автор: massacar,  13 януари 2010 г. в 14:36 ч.
прочити: 234
Сън като магия,
безкрайни желания,
cбъдват се там.

В съня граници,
няма ти знай!

Той те пренася,
в друга вселена,
може би добра, а
може би лоша.

Не можеш да избираш,
съня си, но мечтай
докато си в него ти,
само там не дишаш, ти
под наем!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me