uFeel.me
Сън
Автор: beibi,  4 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 332
Сънувам аз в ноща,
отивам си от света
с малко мъничка тъга.

Сами оставям тук сега
три любими същества.

Простете, моля ви сега
преди да съм склопила
аз глава.

Прошката на гроба донесете
по една сълза пуснете
и малко цвете напоете.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me