uFeel.me
"Сън\"
Автор: popova1950,  28 май 2013 г. в 18:00 ч.
прочити: 308
                          
          
             Събуждам се с вик
            
             на подплашена птица.
 
             Измръзнал,

             сънят ми се свива

             в далечния ъгъл.

             -  Ела, полюлей ме!

             Да сънуваме двама

             горещия спомен.

             В оживелия мрак

             ще дочакаме

             Утрото!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me