uFeel.me
Сън
Автор: Nemezida,  11 септември 2010 г. в 10:42 ч.
прочити: 431
заспали гарвани
сънувам
а те сънуват
пръст и кал
с пръстите си криви
май рисуват
(кой каквото разбрал)
...
но дъжд отми
и таз рисунка
а аз сънувам
път и мрак
и гарваните
отлетели
за да се завърнат
пак

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me