uFeel.me
Сън в съня
Автор: kim,  22 декември 2009 г. в 11:11 ч.
прочити: 264
Останах без глас
без очи, без душа
изхвърлена на пясъка
от бурната вода
с ръце премръзнали
увити в самота
с крака пречупени
от нечии слова
сливат се мрак с картини
горчивината на дните
остатъци от спомени
и болката в душите
в слепота останаха
пясъците на нощта
през пръсти се процежда
сън в съня.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me