uFeel.me
Съмва се
Автор: balada,  12 ноември 2012 г. в 18:04 ч.
прочити: 263
Съмва се. Привиденията
сгушват се в сенките на манастира.
Птиците надбягват се с времето.
Ръждив ветропоказател сочи
мястото, където всяка сутрин
ражда се звездата.
Вятърът е много стар, но не е ням -
изнася проповед наоколо,
чрез дребните листа на трепетликите.
Спящите се връщат в телата си.
Едно огромно и сияйно \"О\"
изправя се над хоризонта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me