uFeel.me
Самотно
Автор: sycomore,  4 септември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 320
Аз пеех непрекъснато
защото,
бях си пожелал
да спра да пиша.

Самотно като секс.
Самотно като преживяване.
Самотно като студ
на белота безбрежна.

И в лабиринта
на достоверното познание,
напълно лично,
как да го опиша?

И обобщавам.
Самотно е,
когато Ви обичам!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me