uFeel.me
Самотни са кръйпътните дървета
Автор: vesan,  11 юли 2011 г. в 13:07 ч.
прочити: 199
Крайпътните дървета се опитват
с политналите птици да флиртуват,
но птиците дърветата не чуват,
но птиците надбягват се с колите.

И вятъра кръйпътните дървета
на танц понявга канят, ала той
търкаля бурен в обедния зной
сред прашните тревясали полета.

Дърветата дори и към колите
за поздрав споделен протягат клони,
ала колите с вятъра се гонят,
към хоризонта с птиците отлитат.

И пак сами, под ясния кобалт
на лятното небе, напразно чакат
дърветата приятелство от някой
край черния и разтопен асфалт.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me