uFeel.me
Самотни пътеки
Автор: bizcocho,  10 март 2009 г. в 15:32 ч.
прочити: 469
Разбити надежди,
сенки изписани,
оставили в мрака
неясни петна...
опънати нерви...
болка до пръсване...
всеки поел е сам свойта тъга...
Не с очакване в утрото,
нито с надежди
тактува, изгряващ отново деня -
две болки изстинали
назад не поглеждат...
Не в спомен дъхът
пребледнял е сега.
Дърпат ни вечно
ежедневните грижи....
зрънца ли посяваме -
израстват стебла...
Търсиме щастие,
но... угрижени
следваме пътят
на наш'та съдба!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me