uFeel.me
Самотна нощ
Автор: MeriXmas,  2 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 382
Една сълза безкрайна. Един безкраен спомен
донесен от лъчите на звезда.
Небето е заспало. Небето е огромно.
А ти си до прозореца сама.

Сълзата се търкулва, а споменът се слива
разсеяно със нощната тъма.
Небето се разсънва и после пак заспива.
Прегръща те единствено сънят.

05.07.2002г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me