uFeel.me
Самотен ли си
Автор: Shushi,  10 януари 2009 г. в 16:24 ч.
прочити: 255

Самотен ли си?

И аз...Много!

Особено когато в мислите ми изплуват

Спомените ни безгрижни и безкрайни..

И когато в морето се бушуват

Обещанията ни безбройни.

Боли ли те?

И мене...Много?

Особено когато в сънищата ми долиташ

А после безмълвно бос по улицата скиташ

И когато гледаш онези прашни и сиви картини

Рисувайки нашите красиви години..

Плачеш ли?

И аз.. Много!

Особено сега, когато дните ми са смразяващо студени

Когато камък е на мястото на сърцето ми сломено

Самотен ли си?

И аз....Много!

И живея и отмирам дни и нощи на тревога

Но да те изтръгна от себе си не мога.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me