uFeel.me
Самота
Автор: Gareva,  15 септември 2009 г. в 22:49 ч.
прочити: 332
Говоря си със вятъра, с листата,
със кучето на двора, с есента.
И виртуално гоня самотата,
но път към мене все намира тя.

Отидоха си близките. Останах
като дърво без корени сред път.
Расте по градовете нова смяна-
за тях съм коренът, домът, духът.

Сама ли съм? Или самотна в мрака
когато самотата най тежи.
Когато не очаквам и не чакат
и мен. Общуване ли е кажи

говоренето с вятъра, с листата
и с кучето на двора, с есента.
И все да чувам стъпки пред вратата.
Но няма никой. Идва самота.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me