uFeel.me
Самота
Автор: GuBi4kA_GuZaRka,  9 септември 2008 г. в 19:37 ч.
прочити: 366

Догаряща свещ,
стичащ се восък
мрак и тишина
и Аз - една, сама
между четири стени.
Сама в стаята,
сама на света
обгърната от мрак,
обвзета от ужас
и страх......
Страх от нея!
Тя! - черната,
бродещата по света-Самота!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me