uFeel.me
Самота
Автор: desuna,  5 ноември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 742

В дома на старата жена е тихо,

блещука само лампичка една.

И тя стои пред мръсния прозорец,

сама със своята тъга.

Хората навън са тъй щастливи,

купуват бляскави играчки за елха.

В торбите с куп подаръци красиви

за своите мънички деца.

Рождество Христово чука на вратата,

събира цялото семейство в едно.

И в тази нощ,тъй празнична и свята

във всяка къща грее коледно дърво.

Старицата сама присяда

на ожулената,овехтяла маса.

С трепереща ръка изяжда блудкава помада-

единственото коледно меню.

А някога в таз просторна стая

играеха и тичаха деца.

И Коледната приказна омая

бе радост,детски смях и красота.

Обсипана с подаръци елхата,

грееше с червени коледни звезди.

Около нея все въртяха се децата

и капеха от радост майчини сълзи.

Пораснаха децата и бързо отлетяха,

разпръснаха се нейде по света.

Забравили за майчината стряха,

за цялата любов,с която ги отгледа тя.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me