uFeel.me
Самота
Автор: sunnyto123,  7 март 2011 г. в 10:03 ч.
прочити: 433
Ще влезеш ли? Добре дошла!
Вратата е отворена за тебе.
Аз знаех, ще се върнеш, Самота,
дори не чаках много дълго време.

По-смело, хайде, с мен ела,
виж масата за теб съм украсила
с букет увехнали цветя
и стари снимки тук съм наредила.

Налях две чаши пълни със сълзи
и тази нощ ще пием двете с тебе
за всичките изгубени мечти...
Да вдигнем тост за миналото време!

Чуй тъжна песен някъде звучи.
Покани ме с тебе да танцувам
и нежно моята ръка хвани...
Пак спомени в душата ми нахлуват.

В леглото празно ти до мен легни,
страхувам се от тази тишина
и силно, моля те, ме прегърни
тъй както правеше за мене любовта.

Освен теб нямам никой друг,
че всеки друг от мене се отрича.
Не исках много, а по своя път
аз исках само... само да обичам...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me