uFeel.me
Самота
Автор: kim,  4 ноември 2010 г. в 10:20 ч.
прочити: 251
Обичам с пясъците да рисувам,
от вятъра да правя цветове,
в небитието да римувам
обгърната от мрачното небе.
Рисувах себе си в тишината,
объркана от куп лъжи,
отпивах от сълзите на вълната,
потъвах някак в сиви дълбини.
Обичах да рисувам с длани,
загребвайки умората от скръбта,
с неистовите писъци събрани
в рисунката ми „Самота”.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me