uFeel.me
Самооценка
Автор: Snowflower,  22 февруари 2011 г. в 09:42 ч.
прочити: 543

        

Летяло копие едно

и в битки с точност поразявало -

и тъй си вярвало самО,

че по-добро от него няма(ло)!

   

И не помисляло дори,

че цЕли (близки и далечни)

не би достигнало (уви!)

без точни две ръце човешки...

            

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me