uFeel.me
Самодостатъчност
Автор: Pepsan,  20 април 2013 г. в 07:53 ч.
прочити: 227

Самовлюбих се

За пореден път

Напоследък често така става

Самозащита?!

...или самосъхранение…

По-натам:

„само двама

ще влезнем с теб във храма”

и

ще търся и викам

„Само твойто име

Само твоя глас”.

Но за сега...

...съм си самодостатъчен...


01.03.2013 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me